Zelf chape leggen

Workshop chappen met Staenisrooster

“Als je zelf een chape wil plaatsen en zekerheid wil hebben over het eindresultaat, gebruik dan het Staenisrooster”

Het risico op scheuren, inzakken, loskomen, enz... van de vloer wordt tenietgedaan door het opdelen van de vloeropbouw in zeer kleine velden van 0,25 m². Het rooster zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken en een correct kwaliteitsvol eindresultaat zal behalen.

Bij grote oppervlaktes kan je een ontkoppelingsmat (30 euro/m²) uitsparen met het Staenisrooster. Bekijk hiervoor naar de technische voordelen.

Technische voordelen

Plaatsingsvideo

Zelf chape leggen

Uitzettingsvoeg en hoogteverschil

Projecten

Staenisrooster vloeropbouw in living Staenisrooster vloeropbouw in living Staenisrooster vloeropbouw in living Staenisrooster vloeropbouw in living Staenisrooster vloeropbouw in living Staenisrooster vloeropbouw in living Staenisrooster vloeropbouw in living Staenisrooster vloeropbouw in living Staenisrooster vloeropbouw in living Staenisrooster vloeropbouw in living Staenisrooster vloeropbouw in living Staenisrooster vloeropbouw in living Staenisrooster vloeropbouw in living
Staenisrooster vloeropbouw in woonruimte Staenisrooster vloeropbouw in woonruimte Staenisrooster vloeropbouw in woonruimte Staenisrooster vloeropbouw in woonruimte Staenisrooster vloeropbouw in woonruimte Staenisrooster vloeropbouw in woonruimte Staenisrooster vloeropbouw in woonruimte Staenisrooster vloeropbouw in woonruimte Staenisrooster vloeropbouw in woonruimte

Vloeropbouw tool

Welke vloeropbouw moet ik kiezen?

Bij de uitkomst van de vloeropbouw tool, ontvang je voor een chape vloeropbouw, een video + tekst handleiding, informatie waar je kleine en grote hoeveelheden chape kan afhalen en aankoopopties.

Vind eenvoudig je ideale vloeropbouw